Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Полицької сільської ради»

Дата: 22.02.2022 16:08
Кількість переглядів: 160

          Відповідно до ст. 54 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,   ст.21 Закону України «Про культуру», рішення сесії  Полицької  сільської ради «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Полицької  сільської ради» від 16лютого 2022року №, відділом  освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради  оголошується  конкурс на посаду директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Полицької  сільської ради»

 

Загальні вимоги до кандидатів: 

особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копія ідентифікаційного кода;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

      Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

      Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Прийом документів здійснюється у період з 22.02.2022 року по 23.03.2022 року за адресою: вул. Б. Хмельницького, 23а, с. Полиці, Вараського р-ну, Рівненської обл..

Конкурсний відбір директора  закладу культури складається з таких етапів:

оголошення органом управління конкурсу на посаду керівника закладу культури;

формування складу конкурсної комісії;

подання документів кандидатами на посаду керівника закладу культури;

відбір кандидатів на посаду керівника закладу культури;

призначення органом управління керівника закладу культури.

 

       Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради оприлюднює подані кандидатами документи  (визначені у даному оголошенні),  на своєму офіційному веб-сайті відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Конкурсний добір проводиться публічно. Матеріали засідань конкурсної комісії розміщуються на  офіційному веб-сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради.

Конкурсна комісія  складається з 6-9 осіб. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів, про що повідомляється кандидатів.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради та в інший спосіб.

Відповідно до вимог  статті 21³ Закону України «Про культуру» відділ  освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури  відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії.

У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс. Повторний конкурс проводиться у порядку, визначеному статтями 21-1-21 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗРАЗОК заяви кандидата про участь у конкурсі

                                      Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради

Красненко О.П.

прізвище, ім’я

по..батькові            кандидата   _______________________________

дата народження кандидата який(а) проживає за адресою: 

__________________________________________________________телефони: дом.:___________________

роб., моб.: _______________________

 

З А Я В А*

 

Прошу допустити мене до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Полицької  сільської ради».

Ознайомлений (а) із визначеними обмеженнями, установленими Законом України «Про запобігання корупції», та з вимогою статті 21Закону України «Про культуру» щодо особистої відповідальності за достовірність інформації у документах, доданих до цієї заяви.

        До заяви додаю наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копія ідентифікаційного кода;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

 

___________________                                                       ___________________

               дата                                                                                    підпис

* Заява пишеться особою власноручно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗГОДА
на обробку персональних даних

Я, ________________________________________________________________________
(прізвище, ім'я та по батькові)

(___ ____________ 19__ року народження, паспорт: серія ______ № _________, виданий

____________________________________________________________________________),

відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», з метою ведення бази персональних даних, забезпечення кадрового діловодства, підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, адміністративної та іншої інформації з питань персоналу, а також з питань реалізації визначених законодавством прав та обов’язків у сфері трудових правовідносин даю згоду на:

  1. обробку моїх персональних даних з первинних джерел, зокрема відомостей про освіту, професію, спеціальність та кваліфікацію, науковий ступінь, вчене звання, підвищення кваліфікації, паспортних даних, даних про нагороди, відомостей про декларування доходів, зобов’язання фінансового характеру, про майновий стан щодо мене та членів моєї сім’ї, автобіографічних даних, відомостей про трудову діяльність, особистих відомостей (вік, стать, родинний стан, склад сім’ї тощо), відомостей про зареєстроване або фактичне місце проживання, про перебування на військовому обліку, даних щодо стану здоров’я в межах, визначених законодавством, щодо періоду надання відпусток, щодо підтвердження права на пільги, встановлені законодавством, щодо реєстрації фізичної особи у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, ідентифікаційних даних в електронному вигляді (біографічні довідки, номери телефонів), запису зображення (фото);
  2. використання персональних даних, що передбачає будь-які дії володільця персональних даних з обробки таких даних, їх захисту, а також дії з надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов'язаних з персональними даними, що здійснюються за згодою суб’єкта персональних даних чи відповідно до Закону (стаття 10 зазначеного Закону);
  3. поширення персональних даних, що передбачає дії з передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб’єкта персональних даних (стаття 14 зазначеного Закону);
  4. доступ до персональних даних третіх осіб, що здійснюється відповідно до цієї згоди або вимог Закону (стаття 16 зазначеного Закону).

Зобов'язуюсь у разі зміни моїх персональних даних надавати у найкоротший строк уточнену, достовірну інформацію та оригінали відповідних документів для оновлення моїх персональних даних.

 

___________________                                                       ___________________

               дата                                                                                    підпис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Склад комісії до проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Полицької  сільської ради»

  1. Дойонко Л.Ф. – головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету  Полицької сільської ради.
  2. Красненко О.П. – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету  Полицької сільської ради.
  3. Лесько Р.В. – заступник Полицького сільського голови
  4. Городна М.А. –  член гуманітарної комісії.
  5. Феськова Л.П – член гуманітарної комісії.
  6. Килюшик О.С – член гуманітарної комісії.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь