Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Порядок денний 14 сесії 8 скликання

Дата: 07.02.2022 16:59
Кількість переглядів: 460

                                            16.02.2022 року

                                 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

             Чотирнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

  1. Про затвердження звіту роботи виконавчого комітету за 2021 рік.

 

  1. Про внесення змін у рішення сільської ради № 9 від 24.11.2020 року “ Про затвердження структури і чисельності апарату Полицької сільської ради, умов оплати праці працівників і посадових осіб місцевого самоврядування”.

 

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради Про бюджет Полицької сільської територіальної громади на 2022 рік”.

 

  1. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення ( зміни) меж села Полиці Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області.

 

  1. Про проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення на території Полицької сільської ради.

 

  1. Про внесення змін  до  Положення про Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полицької сільської ради.

 

 

  1. Про передачу ПрАТ Рівнеобленерго ЛЕП 10- 04кВт.

 

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Анчуку Анатолію Володимировичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Совгуть Петру Сергійовичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мельник Любові Семенівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Карповець Катерині Петрівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Дригулі Сергію Павловичу.

 

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Ляшук Тетяні Іванівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Хорупанко Вірі Кузьмівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Семеновій Антоніні Леонтіївні для ведення особистого селянського господарства.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вознюк Олені Михайлівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Килюшик Галині Василівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бортник Ользі Михайлівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бортник Ользі Михайлівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вознюку Володимиру Андрійовичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Матвєєвій Тетяні Степанівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бабіку Миколі Федосійовичу.

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бабіку Миколі Федосійовичу.

 

  1. Про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Петрук Світлані Михайлівні.

 

  1. Про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Матвєєвій Тетяні Степанівні.

 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Ковальчук Надії Зіновіївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Смірновій Лесі Миколаївні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Савоніку Сергію Івановичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Тарасюку Івану Миколайовичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Зелінській Ганні Григорівні.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Володько Вірі Петрівні.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Поліщук Олені Валеріївні.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бовш Ніні Дмитрівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Рощот Анатолію Володимировичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бортник Надії Ростиславівні.

 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бекеші Людмилі Петрівні.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Якубцю Віктору Володимировичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Яковенко Ірині Петрівні.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бовш Миколі Володимировичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Анчуку Анатолію Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо    відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства Сидорчик Лідії Миколаївні.

 

 

  1. Про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Демянчику Володимиру Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тригубі Василю Петровичу.

 

  1. Про внесення змін у архівний витяг рішення виконавчого комітету № 14 від 04.02.1997 року “ Про передачу земельних ділянок у приватну власність” Салівону Миколі Васильовичу.

 

  1. Про надання дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного                              сільськогосподарського виробництва ПП “ Захід-Центр Агро”.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ “Рівнеобленерго” для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії. 

 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ “Рівнеобленерго” для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
  2.  Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки

  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка знаходиться в                       

  с. Балаховичі вул. Ювілейна ,6  та продаж її у власність.

 

  1. Про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки Кухарець Анатолію Володимировичу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь