Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

7 ГРУДНЯ - ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 352

        Від імені Полицької сільської ради, її виконавчого комітету щиро вітаю Полицьку територіальну громаду в числі працівників Балаховицького, Ромейківського старостинського округів, депутатів Полицької сільської ради з Днем місцевого самоврядування!

       Цей день - свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів та виборців, які щиро вболівають за проблеми нашої громади, дбають про її розквіт і зростання.

      Завдяки злагодженій роботі всіх, тісному співробітництву вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

      Бажаю всім, хто відстоює інтереси територіальної громади, міцного здоров'я, постійного професійного самовдосконалення, щастя, благополуччя, добробуту, миру, творчих здобутків і достатку.

     Нехай ваша самовіддана праця та згуртованість допоможуть зміцнити могутність громади, а повага людей додасть невичерпної енергії в побудові демократичної, правової, соціально захищеної України!

    З повагою

Сільський голова Микола ОЗЕРУГА

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь