Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

КУЛЬТУРНО МИСТЕЦЬКА АКЦІЯ ДЛЯ ПІДТРИМКИ І РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2021 13:37
Кількість переглядів: 288

      З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, який щорічно відзначається 3 грудня, Полицька Територіальна Громада і "Центр культурних послуг" оголошують творчий культурно-мистецький онлайн-конкурс для дітей з інвалідністю «Всі ми різні, але всі ми рівні».

Відео і фотоматеріали творчих виступів і робіт конкурсантів будуть прийматися з 6 по 12 грудня на електронну пошту polytska.tskp@ukr.net.

В темі листа необхідно вказати «На конкурс» , а всередені додати (прикрипіти) ваш файл (відео, фото) та написати ім'я та призвище учасника.

Всі роботи будуть представлені на сторінці «Центру культурних послуг» в мережі Фейсбук включно до 19 грудня. Кожен користувач цієї соціальної мережі може ознайомитися із творчістю конкурсантів, залишити свій відгук під відео чи фото, яке йому сподобалося, підтримати своїх фаворитів лайками.

20 грудня відбудеться підведення підсумків конкурсу та нагородження учасників. Усі конкурсанти отримають грамоти, а ті учасники, що займуть 1,2 і 3 місця будуть відзначені подарунками. Та головне – це сяючі радістю очі, щирі посмішки та позитивні емоції від участі у конкурсі, бажання розвивати свої таланти і демонструвати свої досягнення громаді.

https://www.facebook.com/groups/1834891490027443/permalink/1837669403082985/

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь