Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Відсьогодні невакциновані не зможуть їхати громадським транспортом в області і в районі.

Дата: 02.11.2021 13:55
Кількість переглядів: 403

       На жаль, COVID - 19 вніс корективи в повсякденне життя. З 2 листопада в межах Рівненської області діятиме заборона на регулярні та нерегулярні обласні перевезення пасажирів автомобільним транспортом. До перевезень допускатимуть лише вакцинованих пасажирів, або людей із негативним тестом (рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС). Такі правила діятимуть з 2 листопада на увесь період дії «червоної» зони.

       Проте заборона не поширюватиметься на перевезення осіб, які не досягли 18 років; легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування дітей віком до 14 років; службовим чи орендованим транспортом підприємств за маршрутами руху, погодженим із патрульною поліцією; за наявності в учасників перевезень негативного результату тесту на COVID-19, або «COVID»-сертифіката із повним курсом вакцинації.

     Фахівцям ГУ Держпродспоживслужби в області доручено провести додаткові перевірки торгових точок та заборонити діяльність ринків, які не відповідають вимогам карантину.

     Контроль за дотриманням заходів будуть здійснювати ГУ Нацполіції в області та ГУ Держпродспоживслужби, патрульна поліція, Поліське міжрегіональне управління Укртрансбезпеки, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних та сільських рад.

Немає опису світлини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь