Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

До відома жителів громади щодо оформлення соціальних допомог, зокрема, субсидій, отримання соціальних послуг

Дата: 28.10.2021 10:40
Кількість переглядів: 408

     Шановні жителі, у так званому «собезі», можуть відмовити у прийомі документів, тому, що тепер усі необхідні документи для надання базових соціальних послуг з урахуванням потреб мешканців громади приймаються у громаді: у відділі соціального захисту населення Полицької сільської ради. А вже їх подальшим опрацюванням займаються інші органи соцзахисту.

Відповідно до чинного законодавства з січня 2021 року заяви про призначення державних соціальних допомог компенсацій пільг та субсидій, з необхідними документами, приймаються спеціалістами відділу соціального захисту населення Полицької сільської ради, який знаходиться за адресою:

с. Полиці, вул. Богдана Хмельницького, 23а (Начальник відділу соціального захисту населення Бекеша Леся Петрівна - 0962909931)

Балаховицький старостинський округ : с. Балаховичі, (головний спеціаліст - Жук Надія Юріївна - 0687595984);

Ромейківський старостинський округ: с. Ромейки, вул. Колгоспна,3 (головний спеціаліст - Усик Ірина Борисівна - 0987927425).

У селах громади є уповноважені особи – старости, які здійснюють відповідну роботу щодо прийому заяв від громадян.

Отримані від жителів громади документи відділ соцзахисту сільської ради передає до управління соціального захисту населення Вараської РДА, яке забезпечує опрацювання заяв та документів, призначення та виплату державних допомог, компенсацій, пільг та субсидій.

Треба зазначити, що для оперативної передачі інформації спеціалісти відділу соцзахисту сільської ради приєднані до інтегрованої інформаційної системи «Соціальна громада». З березня 2021 року заяви від громадян, з необхідними документами, приймаються з формуванням електронної справи. Засобами платформи «Соціальна громада» вони передаються від громади до органу соціального захисту населення райдержадміністрації для призначення допомог.

Немає опису світлини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь