Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ПОЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 08.09.2021 15:55
Кількість переглядів: 520

В умовах втручання Російської Федерації у внутрішні справи України, нарощування військової присутності уздовж державного кордону України Російською Федерацією, у тому числі і у межах державного кордону Рівненської області із Республікою Білорусь, загострення суспільно - політичної ситуації на Сході України, наявності фактів неприхованої агресії, активних дій незаконно створених збройних формувань проросійського спрямування, зростає актуальність та підвищуються ризики можливого вчинення терористичних актів та диверсійних проявів на території нашої територіальної громади.

Аналіз інформації дає можливість стверджувати про наявність потенційних загроз вчинення терористичних актів та диверсій, в тому числі, і в місцях масового перебування людей.

При отриманні інформації щодо терористичних чи екстремістських проявів негайно повідомляти осіб місцевого самоврядування нашої громади (сільський голова, заступник сільського голови, головний спеціаліст з цивільного захисту та військового обліку, старости, місцеві депутати) або Вараський РВ (з дислокацією у смт. Зарічне Рівненської області) тел.(03658)2-01-32 та Управління СБ України в Рівненській області тел. (0362) 62-43-43.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь