Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

РІЙ «СТРІЛА» ВАРАСЬКОГО ЛІЦЕЮ №1 ПРОВІВ ВИШКІЛ В ПОЛИЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 26.08.2021 11:53
Кількість переглядів: 400

РІЙ «СТРІЛА» ВАРАСЬКОГО ЛІЦЕЮ №1 ПРОВІВ ВИШКІЛ В ПОЛИЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ.

У нас наразі немає можливості настільки цікаво та змістовно провести своє дозвілля, як в учнів сусідньої Вараської громади. Саме тому, рій «Стріла» на запрошення Полицької територіальної громади організував вишкіл для юних мешканців села Балаховичі. Звичайно, погода та зміни у планах проведення масових заходів внесли свої корективи, все ж півтора десятка охочих прибуло на вишкіл, який через рясний дощ довелося проводити у сільському Будинку культури. Переважно це були учні молодших класів, для яких це заняття було, швидше за все, цікавою новою грою, аніж серйозним вишколом. Та все ж вони віддавалися по повній та намагалися повторити все, як показував наставник-інструктор. До вишколу долучилися навіть батьки, які привели своїх діток на заняття.

Час пройшов цікаво та змістовно. Задоволення отримали джури рою «Стріла», адже бути у ролі інструктора чи педагога та навчати інших – це досить цікаво! Були задоволені також і учні-дітки, що прибули на вишкіл. Для них це було перше знайомство із військовою справою та грою «Джура» в цілому.

Досвід проведення подібних вишколів у джур рою «Стріла» вже є.

Такі вишколи дозволяють сформувати у юних джур почуття відповідальності та відчувати себе потрібними для суспільства і сприяють формуванню патріотичної свідомості підростаючого покоління. Дякуємо Вікторії Прокопчук, завідуючій будинку культури с. Балаховичі.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь