Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Правила безпечного відпочинку

Дата: 06.05.2024 10:44
Кількість переглядів: 69

   На вулиці теплішає і все більше людей виходить відпочивати на природу, що призводить до почастішання випадків пожеж в екосистемах. Щоб зберегти природу, дотримуйтесь цих простих правил:

Обирайте лише пристосовані для розпалювання багаття місця: з переліком можна ознайомитись на офіційних джерелах міських адміністрацій.

Будьте обережні з вогнем: переконайтеся, що поруч нема сухої трави та гілок, що можуть спалахнути від іскри з вогнища. Ніколи не залишайте багаття без нагляду і завжди

гасіть його після відпочинку.

Не паліть: не слід спалювати сміття або суху рослинність. Також застерігаємо від кидання недопалків на землю, це може призвести до масштабної пожежі.

Будьте пильні та обачні: йдучи на природу, завжди краще мати при собі зайву пляшку води, якою, у разі чого, можна загасити вогонь, що почав розповсюджуватись.

Нехай ваш відпочинок на природі буде безпечним та приємним. Бережіть природу та дбайте про неї, у разі надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101, або 112!

Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області

На зображенні може бути: вогонь та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь