Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Дякуємо усім небайдужим, які долучаються до цієї шляхетної справи

Дата: 24.01.2024 09:10
Кількість переглядів: 39

Протягом минулого тижня намагалися раціонально використати зібрані нашими небайдужими мешканцями під час різдвяних піснеспівів кошти, не забуваючи тримати руку на пульсі потреб захисників.

На прохання хлопців закупили павербанки і відправили новою поштою на запорізький напрямок, не забувши, звичайно, додати консерви та смаколики. Враховуючи і погодні умови, і умови, в яких техніка наших захисників виконує покладені на неї завдання, для хлопців зі східного напрямку переказали 5000 грн, в першу чергу завдяки сошничанам, на ремонт авто.

Вчора, завдяки спільній злагодженій роботі з вараськими волонтерами, на Донецький напрямок поїхали і індивідуальні передачі від сімей, на тепло яких чекають і сини, і чоловіки, і до потреб долучилася громада: о. Сергій, настоятель Хресто-Воздвиженського храму, з сировиною для окопних свічок, і Полицький ліцей, колектив якого оперативно відреагував на потребу в свічках, то ж до обіду неділі "свіжоспечені" вони вже були в ящиках. Дякуємо нашим постійним в'язальницям - Тетяні Стадник та Галині Стельмах за теплі, з любов'ю зв'язані шкарпетки. Раді, що на заклик відгукуються активно завжди і мешканці: родина Стельмахів з цілою партією енергетичних батончиків, Леонід Оленіч зі смаколиками, Людмила Бачинська, Микола Рубаха з партією м'ясної консервації, Юлія Ковальчук з дітлахами і цілим ящиком розпалювачів. Дякуємо Полицькому волонтерському штабу за теплі рукавиці, балаклави, пончо та зігрівальні устілки та грілки для тіла, гігієну, протигрипозні і жарознижуючі препарати, енергетичні батончики. Невимовне дякую летить в далеку Америку за кошти на пальне Петру Пашку та Ігору Примачику в Вараш.

Дякуємо усім небайдужим, які долучаються до цієї шляхетної справи. Військовослужбовці повинні відчувати, що тут, у тилу, про них пам’ятають, за них хвилюються.

Фото без опису

https://www.facebook.com/photo/?fbid=727064386191430&set=pcb.727065852857950


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь