Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 11:50
Кількість переглядів: 49

    Небайдужість, невтомна праця, самовідданість та віра в майбутнє – ці якості притаманні кожному солдату однієї з найпотужніших армій нашої країни, а саме армії волонтерів. Вони виконують титанічну роботу в тилу, забезпечуючи бійців на нулі багатьма необхідними речами – від маскувальних сіток до авто і дронів. Вони допомагають й внутрішньо переміщеним особам, що втекли від жахів війни без речей та грошей.

Волонтери Полицька Територіальна Громада зібралися у залі клубу с. Полиці на урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Святковий настрій у залі створила гостя з Рафалівки - Жанна Борисівна Демидчик та талановита дівчинка Злата Бачинська з Полицький ліцей . Керівниця КЗ "Полицький ЦКП" Ганна Стельмах подякувала всім жителям громади, які приєдналися до волонтерського руху, та вручила Подяки сільського голови всім, хто зміг долучитися до заходу: підприємці, керівники підприємств, установ та організацій, жителі громади.

Залишили залу всі з єдиним бажанням - продовжити свою копітку та таку важливу для суспільства та країни справу задля якнайшвидшої перемоги.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=700594188838450&set=pcb.700594632171739

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь