Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

Клас безпеки

Дата: 07.03.2023 17:36
Кількість переглядів: 102

Створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти, створення безпечного освітнього середовища є одним із головних пріоритетів держави в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Одним з основних завдань збереження життя і здоров'я учасників освітнього процесу є формування у дітей культури безпечної поведінки.

Зважаючи на те, що культура застосування заходів пожежної безпеки закладається з дитинства, основний напрямок роботи, на який необхідно звернути увагу, – це навчання дітей різного віку.

Одним із шляхів вирішення цього питання є створення класів безпеки інформаційно-просвітницького напрямку, на базі якого діти вивчатимуть правила безпечного життя.

З метою виховання у школярів базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, сьогодні Полицький ліцей спільно з представниками Вараського РУ ГУ ДСУ з НС в Рівненській області, відділом освіти, культури, молоді та спорту Полицької сільської ради, Полицькою сільською радою провели організаційну зустріч з метою створення першого такого закладу в громаді, а саме в Полицькому ліцеї.

Там, де є початок, а перші кроки вже зроблені, обов'язково буде і фінал. Віримо, що це буде дуже швидко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь