Полицька громада

Рівненська область, Вараський район

СПІВДІЯ НОУТ

Дата: 15.12.2022 12:11
Кількість переглядів: 94

      Стартував проєкт на конкурсній основі «СпівДія Ноут», в межах якого освітні заклади, неприбуткові організації та самозайняті особи України мають змогу отримати 5000 сучасних ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням.

ПРО ПРОЄКТ:

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізується в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Прийом заявок першої хвилі проєкту стартував 5 грудня і триватиме до 15 грудня (включно). Ініціатива втілюється на всій території України, крім тимчасово окупованих територій.

Завдання проєкту –– підтримати українську молодь у доступі до освіти, послуг реагування і самореалізації під час війни. Розподіл ноутбуків відбуватиметься у тісній співпраці із закладами освітньої сфери, організаціями та фондами, що працюють із молоддю та для молоді та займаються важливими для громад освітніми й соціальними завданнями, допомагають вразливим верствам населення. Також пристрої надаватимуться самозайнятим українцям та українкам, які цього дійсно потребують.

Головна мета –– дати інструменти українській молоді для розв`язання проблем на місцевому, регіональному та національному рівнях, сприяти молодіжним ініціативам.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ ТА ЯК ОТРИМАТИ НОУТБУК(И)?

Подати заявку можуть:

школи, що прагнуть забезпечити дітей, які не мають обладнання для навчання

посилання на форму заявки - https://airtable.com/shrE9l5axbTX4LmdI

громадські організації / благодійні фонди / інші освітні та творчі неприбуткові організації та ініціативи

посилання на форму заявки - https://airtable.com/shrRr5UpBFtSWK7mw

самозайняті особи (до 35 років)

посилання на форму заявки - https://airtable.com/shrbMcBfD9z8NYG19

Для участі у першій хвилі конкурсу необхідно до 15 грудня (включно) подати заявку. З усіма деталями щодо необхідних кроків та критеріїв можна ознайомитися на сайті волонтерського об’єднання «СпівДія» https://spivdiia.org.ua/notebook

Заявки почнуть опрацьовуватися з першого дня проєкту та перевірятимуться кейс-менеджерами «СпівДія Ноут» по мірі їхнього надходження. Пріоритет буде надаватися заявникам та заявницям (зокрема і самозайнятим особам), які дійсно потребують ноутбук(и) для забезпечення доступу до навчання, покращення чи створення можливостей надавати послуги реагування для дітей та молоді, а також для професійної реалізації молодих українців та українок.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь